Alle drivhus

  • FAST FRAKT OVER 5.000,-
  • FRAKT "POST I BUTIKK"
  • KJØP NÅ MED KLARNA
Alle drivhus

Tilboligen.no har gleden av å tilby et tilnærmet komplett sortiment med alt fra de små drivhusene på bare en drøy kvadrat til de store ekslusive drivhusene og orangeriene.
Vi kan også tilby god produktkunnskap som vi gjerne deler med deg. Vi skal være konkurransedyktig på pris, best på service og levering.

Vise som Rutenett Liste
Sorter etter sort-descending
kr 42 620
Så lav som kr 11 195
kr 31 000
kr 8 060
kr 66 650
kr 5 890
kr 7 600
Så lav som kr 10 990
kr 38 750
kr 108 500
kr 7 130
kr 46 500

Derfor skal ditt nye drivhus hete Juliana

Når du velger et Juliana drivhus, velger du en uovertruffen kvalitet som er skreddersydd for skandinaviske klimaforhold, og som står imot både vind og snø. De sterke aluminiumsprofilene i Juliana drivhus sikrer ekstra styrke og holdbarhet, noe som gir deg et drivhus som varer i mange år. 

 

Vi hos Tilboligen.no er stolte forhandlere av Juliana drivhus, og vi er her for å gi deg råd og veiledning før kjøpet. Vi er alltid klare til å hjelpe deg med spørsmål rundt montering eller bruk av drivhuset.

 

En annen viktig fordel med Juliana drivhus er deres miljøvennlighet. Laget av nesten 100% resirkulerbare materialer som aluminium og glass, er disse drivhusene et utmerket valg for miljøbevisste hageentusiaster.

 

Som forbruker gir Juliana drivhus deg ekstra trygghet med 12 års garanti på fabrikasjonsfeil. Med et Juliana drivhus kan du skape ditt eget private hagelaboratorium, hvor du eksperimenterer med forskjellige planter, eller et sted hvor du kan slappe av og nyte roen i din egen hageoase.

 

Utforsk vårt sortiment av Juliana drivhus i dag, og oppdag kvalitet, design og funksjonalitet som møter dine behov. Enten du er en ivrig gartner eller bare ønsker et fredelig sted å slappe av, har vi det perfekte Juliana drivhus for deg. Les mer om Juliana drivhus i vår bloggartikkel Dansk design & kvalitet.