Drivhus bestselgere

  • FAST FRAKT OVER 5.000,-
  • FRAKT "POST I BUTIKK"
  • KJØP NÅ MED KLARNA
Vise som Rutenett Liste
Sorter etter sort-descending
kr 89 990
Spesialpris kr 7 752 Vanlig pris kr 9 690
Så lav som kr 26 392
Så lav som kr 27 992
Så lav som kr 36 790
Så lav som kr 49 990
Så lav som kr 43 432
Så lav som kr 59 790
Så lav som kr 76 990
Så lav som kr 81 640
Så lav som kr 86 290
kr 67 190

12 Produkter

per side

Juliana Bestselgere

Vårt mål på Tilboligen.no er å hjelpe deg med å skape det perfekte miljøet for din hage og dyrking. Vi er stolte av å tilby et bredt utvalg av drivhus og tilbehør, men noen produkter skiller seg ut som våre mest populære valg. Her er en oversikt over våre bestselgere som har gjort hageentusiaster og grønne fingre over hele landet glade.

 

1. Jubii 60 - Enkelt, Romslig og Allsidig

Jubii 60 er et drivhus som har vunnet hjertene til mange av våre kunder. Dette drivhuset er perfekt for både nybegynnere og erfarne hageentusiaster. Med en lengde på 2,85 meter og en bredde på 2,13 meter, gir Jubii 60 deg rikelig med plass til å dyrke et variert utvalg av planter og grønnsaker. Den robuste konstruksjonen sikrer langvarig holdbarhet, og de store glassflatene gir optimal sollys for dine planter.

 

2. Juliana Compact - Perfeksjon i Liten Skala

For de med begrenset plass, er Juliana Compact det ideelle valget. Dette kompakte drivhuset er designet for å passe selv i små hager og terrasser. Til tross for sin mindre størrelse, gir Juliana Compact fortsatt en imponerende vekst mulighetene og er ideell for dyrking av krydder, urter, tomater, og andre grønnsaker.

 

3. Juliana Premium - Eleganse og Funksjonalitet

Juliana Premium er kjent for sin elegante design og funksjonalitet. Dette drivhuset gir deg muligheten til å dyrke grønnsaker og blomster i stil. Med sine kvalitetsmaterialer og detaljorienterte konstruksjoner, tåler Juliana Premium vær og vind, samtidig som det gir et vakkert tillegg til hagen din. Velg dette drivhuset for å oppnå en perfekt balanse mellom form og funksjon.

 

4. Juliana Gartner - Romslighet og Kvalitet

For de som ønsker rikelig med plass til dyrking og kreativitet, er Juliana Gartner et drømmedrivhus. Med sine store dimensjoner gir dette drivhuset deg muligheten til å utforske en rekke dyrkningsmuligheter. Den utvendige dekorasjonen gir drivhuset den klassiske engelske stilen og gjør drivhuset spesielt. De ekstra høye veggene gir god plass til å arbeide i drivhuset og rikelig med plass for plantene til å vokse i høyden.

 

Uansett hvilket drivhus du velger, kan du være trygg på kvalitet og funksjonalitet når du handler på Tilboligen.no. Viktig å merke seg at alle disse kommer i ulike størrelser for å imøtekomme ulike behov og plass utfordringer. Dette gir deg som kunde et bredt spekter av alternativer, slik at du kan velge det drivhuset som passer best for din hage og dine dyrking prosjekter. Utforsk vårt nettsted for mer informasjon om hver modell, og kontakt gjerne vårt ekspertteam hvis du har spørsmål eller trenger veiledning.