Halls vs Juliana

  • FAST FRAKT OVER 5.000,-
  • FRAKT "POST I BUTIKK"
  • KJØP NÅ MED KLARNA
Halls vs Juliana

Halls vs Juliana

Når du skal velge drivhus kan det være vanskelig å vite hvilken modell som passer best med tanke på kvalitet, pris og funksjon.

 

For å gjøre det litt enklere for deg å velge riktig drivhus, skal vi begynne med å forklare forskjellen på de to drivhusseriene vi i tilboligen selger.

 

Vi har to drivhusserier, den ene kalt Halls og den andre kalt Juliana.

 

 

Halls drivhusene blir produsert i Østen, og har derfor en enklere utførelse enn Juliana serien. Halls drivhusene er kjent for å være det beste alternativet når det kommer til rimelige drivhus.

 

Halls drivhusene er utstyrt med enkle aluminiums profiler, hvor flere av modellene kan velges med sort eller grønn lakkering. Du kan velge mellom 3mm alminnelig glass eller polykarbonat plater i 4-6mm tykkelse. Glass/plater festets med flueben og klips.

 

Drivhusene har et enkelt design, men få detaljer. De fleste Halls drivhusene leveres med skyvedør. Alle drivhusene har tilpasset sokkelramme. Sokkelrammen til Halls modellene har ikke tilpasset dørtrinn, så her får man en liten kant inn til drivhuset.

 

Halls drivhusene er best egnet i områder hvor drivhuset kan stå i le. Drivhusene er beregnet for å stå ute hele året, men på grunn av sin lette og enklere utførelse krever Halls drivhusene mer oppfølging og vedlikehold gjennom året i forhold til Juliana.

 

UNNTAK! Nyheten Qube er en del av Halls serien, men har i motsetning til de andre drivhusene i serien herdet sikkerhetsglass som festets med plast og gummilister. Drivhuset har tilpasset sokkelramme,uten kant ved inngangspartiet. Qube har kraftigere profiler og en skyvedør på skinner med kulelager (Ikke plasthjul) noe som gjør døren slitesterk. Drivhuset får du kun med herdet sikkerhets glass, ikke plater eller normalt 3mm glass. Qube drivhuset er desidert Halls beste modell og er produsert i Danmark!

 

 

Juliana drivhusene er produsert i Odense i Danmark. Drivhusene er kjent for sin høye kvalitet, med unike og praktiske detaljer, og et flott design.

 

Juliana drivhusene er utstyrt med kraftige profiler, hvor du kan velge mellom ulakkert eller antrasitt grå lakkering. Det er 12 års garanti på profilene som standard! Alle Juliana drivhusene leveres med herdet sikkerhetsglass eller 10mm polykarbonat plater. Alle glass/plater festetes med langsgående lister og silikon. Polykarbonat platene har også lister i topp og bunn som beskytter luftrillene. Platene har også 10års garanti mot ”gulning”.

 

Alle Juliana drivhusene har et flott design, med mange viktige detaljer: Takrenne stanset ut i profilen med løvbeskytter. Nedløpsrør i hardplast som transporterer vannet raskt og effektivt bort. Hengslet stalldør som standard og på flere av modellene dobbelt stalldør. Ekstra høye sidevegger gir en god romfølelse. Dørene er utstyrt med lås og feste når dørene står åpne så vinden ikke får tak.

 

Alle drivhusene i Juliana serien har tilpasset sokkelramme, hvor dørtrinnet er tilpasset slik at du ikke får en snublekant inn i drivhuset. Drivhusene er egnet for nordiske værforhold, da drivhusene har flere kraftige avstivninger både på vegg og ikke minst i taket. Det er 12 års garanti på profiler og rammeverk.

 

Unntak! Junior drivhuset er en del av Juliana serien, men har med unntak enklere løsninger som likner mye på Halls drivhusene. Junior drivhuset er en økonomi modell i Juliana serien.