Aut. vindusåpner | Univent

Aut. vindusåpner | Univent 

Tilhørende produkter

kr 180
kr 150

Beskrivelse / Aut. vindusåpner | Univent

Aut. vindusåpner | Univent 

Aut.vindusåpner til drivhus med Polykarbonatplater. 

Univent vindusåpner sikrer god ventilasjon og tilførsel av frisk luft i Juliana drivhuset. Varm, fuktig og stillestående luft skal det absolutt ikke være i et drivhus. Det er en kime til at skadedyr og sykdommer på planter oppstår. Univent vindusåpner sikrer god ventilasjon og tilførsel av frisk luft i drivhuset Juliana.

- Galvanisert stål
- Passer best til drivhus med polykarbonat (kan også fint brukes på glassdrivhus). 
- Kan bli konfigurert til å åpne og lukke ved en temperatur mellom 16 og 25 graders varme. 
- åpner opp til 45 cm. 
- Kan løfte opptil 7 kg

Viktigheten av utlufting & ventilasjon i drivhuset

Varm, fuktig og stillestående luft er det verste, som kan være i et drivhus. Det er kimen til skadedyr og sykdom i plantene. Derfor er det nødvendig med en god ventilation, som sikrer en frisk lufttilførsel i drivhuset.

Plantenes temperatur er ca. 6 grader høyere enn lufttemperaturen i drivhuset. Derfor er det absolutt nødvendig og holde temperaturen nede og gi plantene skygge om sommeren, da de ellers kan "brenne seg". F.eks. blir tomater grønne i "nakken", hvis de utsettes for en temperatur over 35 grader.

HUSK! Sylinderen i vindusåpneren må skrues ut om vinteren, slik at den ikke frosser og blir øderlagt. Dette er et enkelt steg, men husk hvor du oppbevarer sylinderen slik at den ikke blir borte etter en lang vinter.