Hjemme hos Sverre og Ellen!

  • FAST FRAKT OVER 5.000,-
  • FRAKT "POST I BUTIKK"
  • KJØP NÅ MED KLARNA
Hjemme hos Sverre og Ellen!

Hjemme hos Sverre og Ellen!

Onsdag 5.juli hadde vi den store gleden av å besøke Sverre Thorshaug og Ellen Jonsrud! Dette gjestfrie og flinke paret har tidligere kjøpt Juliana Gartner 18,8 av Tilboligen.no. De åpnet hagen sin for oss slik at vi fikk se hvordan de bruker drivhuset! Paret forklarte at de bruker drivhuset både som en hagestue, og til å dyrke herlige grønnsaker og blomster.

 

Det er helt tydelig at dette er en investering av tid, innsats og ikke minst kjærlighet. Man kjenner at roen senker seg når man er i en sånn nydelig atmosfære! Vi finne blant annet druer, agurk, tomat og flere forskjellige urter! Jeg ser at dette har vært til stor glede for Sverre og Ellen. Å være i drivhuset er en helt egen måte å slappe av på om kvelden, og når man ønsker en pause fra hverdagen. Stoler, tepper og pynt gir plassen litt ekstra 'hyggefaktor' og jeg kjenner veldig fort at jeg gjerne vil på besøk dit!

 

Det er ekstra hyggelig for oss å høre at Ellen og Sverre er fornøyde med både kvaliteten og utseende på drivhuset. Sverre utbrøt blant annet «Topp kvalitet og det ser veldig pent ut!». De har selv erfart at det å se et  ferdig montert drivhus var til stor hjelp før de valgte å bestille! Ellen og Sverre ønsker med dette velkommen til alle potensielle kunder som vil se et ferdig oppsatt Juliana Gartner 18,8.- så om dette er noe for deg ta gjerne kontakt med Tilboligen.no på [email protected].

 

Paret gleder seg også til å se drivhuset i en flott vinterprakt, hvor de kan lage ekstra stemning ved å pynte til jul! De håper på å invitere venner og familie for å ringe julen inn i drivhuset, og utnytte den herlig uteplassen. Dette paret lar seg ikke begrense av sesongene, men har forstått hvordan drivhuset kan være til stor glede – året rundt!

 

Tusen takk for at vi kunne komme på besøk!