Liten plass til spirende drivhus?

  • FAST FRAKT OVER 5.000,-
  • FRAKT "POST I BUTIKK"
  • KJØP NÅ MED KLARNA
Liten plass til spirende drivhus?
6. feb. 2019 | Tips & Triks

 

Liten plass til spirende drivhus?

Hvis plassen er trang, men drivhusdrømmen og hagegleden stor, er Juliana Urban serien din løsning. Du kan få til å dyrke dine egne krydderurter, blomster eller frukter på hvilken som helst liten plass. Du får muligheten til å dyrke din hageinteresse og få litt jord under neglene selvom du ikke har en stor hage. Urban serien er tilpasset ulike balkonger, vegger og i byhager.

 

Juliana Vertical har plass til planter både inne og ute. Denne modellen har en liten arbeidsplass på toppen hvor espalieret kan brukes til planter eller redskaper. Med Juliana Vertical får du uansett plassering muligheten til å dyrke og oppleve gleden ved å høste selvdyrkede urter, blomster eller grønnsaker. Juliana Vertical kan utenom sesongen brukes som et møbel som for å skape et dekorativt miljø - her det det kun fantasien som begrenser!

 

 

 

Juliana Balcony er en ny og stilig modell for deg som liker det enkelt, pent og funksjonelt. Balcony modellen kan henges på rekkverk eller festes på veggen med medfølgende beslag. Balcony er lillesøsteren til City modellen som er et populært mini drivhus hos oss. Ønsker du å skape et lunt, men stilig miljø på din balkong? Da er Balcony modellen perfekt! Denne modellen tar lite plass, har et moderne og stilig utseende og er funksjonell. Dyrk frem glede ved hjelp av Balcony drivhuset

 

 

 

Juliana City Greenhouse kan flyttes rundt avhengig av hvor og hvordan det skal brukes. Dette er en populær modell for de som ønsker fleksibilitet og forandring. Drivhuset rommer alt du trenger for å enkelt kunne dyrke urter og grønnsaker. City drivhuset kommer på hjul og kan derfor flyttes uten belastning. Denne modellen er storesøster til Balcony drivhuset du leste om over. Ønsker du en flyttbar grønn oase til tross for liten plass? Da er City drivhuset et perfekt valg for deg!