Smått og godt - drivhus for deg som ikke har noen plass i hagen

  • FAST FRAKT OVER 5.000,-
  • FRAKT "POST I BUTIKK"
  • KJØP NÅ MED KLARNA
Smått og godt - drivhus for deg som ikke har noen plass i hagen

01. mars. 2024 | Tips & Triks

 

Smått og godt - drivhus for deg som ikke har noen plass i hagen

 

Drømmer du om å dyrke dine egne grønnsaker og urter, men mangler plass i hagen? Med et lite drivhus plassert på terrassen, balkongen eller festet til en vegg (Veggdrivhus) kan du glede deg over hagearbeid og nyte dyrking og planting som du har lett tilgjengelig. I dette innlegget vil vi utforske noen av de beste alternativene for små drivhus. 

 

Terrasse drivhus

 

Juliana City Greenhouse er et perfekt valg for deg som bor i byen med begrenset plass. Dette moderne og kompakte drivhuset passer godt på en balkong, terrasse eller i en liten bakgård. Til tross for sin lille størrelse, gir Juliana City Greenhouse nok plass til å dyrke en rekke planter. Det er utstyrt med smarte funksjoner som automatisert ventilasjon og er montert på hjul slik at det enkelt kan flyttes etter f.eks lysforholdene.

 Juliana Balcony er designet spesielt for de med små utendørsområder som balkonger eller terrasser. Dette kompakte drivhuset er en perfekt løsning for å utnytte begrenset plass til dyrking av urter, tomater, salat og andre små grønnsaker. Med sin slanke design og enkel montering, gir Juliana Balcony deg muligheten til å dyrke dine egne planter selv på de minste områdene. Dette mini drivhuset kan festes på vegg eller balkong kanten med beslag som medfølger i pakken. 

 

 

Juliana Vertical er et unikt drivhusalternativ som lar deg utnytte vertikal plass på en effektiv måte. Dette drivhuset har hyller og hengende potter som gjør det mulig å maksimere plassen og dyrke en rekke planter, inkludert urter, blomster og små grønnsaker.  Det medfølger hyllen som lett kan tas med inn på kjøkkenet eller plasseres direkte på spisebordet. Juliana Vertical er enkel å flytte på da den leveres med 4 hjul. Du kan flytte Vertical modellen etter behov for sol, skygge eller plass. 

 Veggdrivhus

 

Et annet alternativ er Veggdrivhus, designet spesielt for de med begrenset utendørs plass. Dette drivhuset kan festes til en vegg på terrassen, balkongen eller garasjen, og gir deg muligheten til å dyrke planter selv om du har begrenset gulvplass. Du kan velge blant to forskjellige drivhus serie: Juliana Veggdrivhus og Halls Qube Lean-to serie. Kjøper du et veggdrivhus, bør du finne et passende sted for det på forhånd og tenke nøye på hvor mye sollys drivhuset ditt vil få på de forskjellige veggene for å sikre at det er rikelig med sollys. Veldig viktig at du plasserer vegg modellen din på en vegg hvor det ikke er vinduer. 

 

 

Uansett hvilket av disse små drivhusene du velger, vil du kunne glede deg over gledene ved hagearbeid og nytten av å dyrke egne planter, selv om du har begrenset plass. Så hvorfor ikke ta det første skrittet mot en grønnere livsstil og investere i et lite drivhus i dag?