Underlaget i drivhuset

  • FAST FRAKT OVER 5.000,-
  • FRAKT "POST I BUTIKK"
  • KJØP NÅ MED KLARNA
Underlaget i drivhuset

Underlaget i drivhuset

Det finnes mange forskjellige underlag man kan velge mellom når man skal legge gulv i drivhuset! Her kommer litt grunnleggende info om de forskjellige underlagene som kanskje vil gjøre valget ditt litt enklere!

 

Betong (støpt plate):

Betong er et populært og solid valg av underlag! Man har mulighet til å legge både varme og flis – og man får et pent og ryddig resultat. Ulempen med betong, det kan fort bli veldig dyrt – så det er lurt å sjekke priser flere steder før man går for dette underlaget.

 

 

Grus & stein:

Hvis man velge et underlag av grus og stein kan man forvente et solid og pent resultat! Det er enkelt å støpe punker og materialene isolerer ditt drivhus godt. Dette er også et rimeligere alternativ.

 

 

Gress:

Det billigste alternativet er helt klart gress! Dette er en enkel løsning, som ikke krever så mye arbeid for å få det på plass. Om man velger gress som underlag kan man også dyrke plantene direkte i bakken. Dette sparer ofte plass i drivhuset – noe som de alle fleste sette pris på! Det er viktig å presisere at denne type underlag for blir slitt i forhold til andre løsninger, og er derfor mindre holdbart.

 

 

Treplatting:

Treplatting gjør det veldig enkelt å feste drivhuset, og betyr at man slipper å støpe fundament. Det er enkelt å lage, og er genialt for de som har terrasse fra før. Velger du treplatting kan du enkelt skru fast sokkelrammen i plattingen ved å kappe av spydene som medfølger. Dette er en enkel og ryddig jobb som ikke krever mye arbeid.