Vinter i drivhuset

  • FAST FRAKT OVER 5.000,-
  • FRAKT "POST I BUTIKK"
  • KJØP NÅ MED KLARNA
Vinter i drivhuset

Vinter i drivhuset

 

Drivhus er et hagetilbehør som ikke bare bør være beregnet til sommeren! Å vite hvordan du skal holde det varmt og lunt i drivhuset ditt vil åpne en helt ny verden for deg. Ofte kan oppvarming av drivhuset være både dyrt og tidkrevende.

 

Vi har satt sammen en liste med tips som hjelper deg med å spare tid, energi og penger - og som gjør at du kan nyte ditt drivhuset maksimalt gjennom vintermånedene.

 

Lykke til med vinterhagen din!

 

1. Invester i et drivhusvarmesystem

Elektriske vifteovner er perfekt hvis du har strømforsyning til drivhuset ditt. Palma Digital Termostat er vår bestselger og er en kraftig, kompakt og energieffektiv varmeovn. Denne vifteovnen er spesielt god for å skape en god luftsirkulasjonen i drivhuset, og forhindrer kulde eller stagnerende luft i drivhuset. Varmeovenen har en innebygd termostat som gjør det mulig å justere temperaturen etter forholdene slik at varmeovnen ikke ”lekker” unødvendig mye varme; sparer energi!

 

2. Isoler med bobleplast

Et godt lag med bobleplast på innsiden av drivhuset vil redusere varmetap og blokkere isete utkast.

 

3. Varm opp kun det området du trenger

Oppvarming av et stort drivhus kan gjøre at du kaster bort tid og penger på oppvarming da dette ikke er nødvendig. Samle plantene dine sammen eller lag gardiner av bobleplast for å dele drivhuset inn i mindre seksjoner – slik at det kan varmes opp mer effektivt!

 

4. Ventiler!

Oppvarming av drivhuset kan føre til høyere fuktighetsnivå. God ventilasjon er viktig for å opprettholde et sunt voksende miljø. For å hjelpe luftstrømningsnivået i drivhuset, kan du åpne vinduene på solrike morgendager og lukke de igjen før solen går ned for å slippe inn så mye dagslys som mulig. For å hindre fuktighet, kan du vanne plantene sparsomt, og tidligere på dagen.