Drivhus Halls Qube+ | 13,0m2

Halls Qube+ | 13,0m2 

Tilhørende produkter

kr 110
kr 4 960
kr 400

Beskrivelse / Drivhus Halls Qube+ | 13,0m2

Halls Qube+ | 13,0m2 

Lett, lekkert og stabilt

Halls Qube drivhusene er designet i en pen, tidløs og lett stil som passer til alle hage og hustyper. Drivhuset er designet med sterke profiler som garanterer et robust og holdbart hus, men samtidig har huset et enkelt og elegant uttrykk. 

I år har Juliana lansert Halls Qube+ serien hvor du får den samme lette og tidløse designet som Qube drivhusene... 

Fordelen med Halls Qube+ serien er doble skyvedører og ekstra bredde som igjen skaper en god romfølelse. Qube+ drivhusene passer derfor perfekt som din personlige hyggekrok i hagen hvor du kan lese en bok mens solen varer, eller som ditt eget lille hagelaboratorium, hvor du kan dyrke dine egne krydderier, agurker eller annet gøy! 

PRAKTISK INFORMASJON: 

Dobbel skyvedør - ja
Dørhåndtak med lås - ja 

Takkonstruksjon:
Den skrå takkonstruksjonen sikrer dels at tunge snømengder enkelt sklir av og ikke blir liggende å tynge taket. Det skrå taket skaper også en god romfølelse og sikrer en stabil luftsirkulasjon. 

Nyutviklede profiler: 
Halls Qube+ har profiler som gir deg et holdbart drivhus som kan takle kraftige værforhold som storm og styrtregn, som ofte preger vår hverdag her i Norden. De unike boks profilene er konstruert slik at de optimerer aluminiumsegenskapene. Dette betyr at det brukes mindre aluminium til hver profil, men at kvaliteten og styrken er den samme som ved kraftige profiltyper. Derfor får du et sterkt og solid drivhus i et lett og elegant utseende. 

Revolusjonerende dørdesign: 
Denne løsningen gir deg en stabil dør som glir enkelt opp og igjen. Skinnen er uten hjul, konstruert slik at den ikke setter seg fast eller hopper ut av skinnen. Konstruksjonen bekrefter at døren er meget stabil og når døren er lukket går den i ett med huset som igjen gir en elegant finish. Døren har også tilpasset dørtrinn, slik at du unngår "snublekant" inn i drivhuset. Her kan du enket gå inn og ut med utstyr uten hindring. 

Montering av glass: 
Qube+ har 3mm herdet sikkerhetsglass som er sterkt anbefalt på drivhus som monteres i nordiske land. Alle glassfagene festes med lister for å skape en pen finish. Lister er også det peneste alternativet til klips/flueben og skjermer for smuss og skit som enkelt fester seg ved bruk av klips/flueben. 

Takrenne: 
Drivhuset er utstyrt med takrenne for å enkelt føre større mengder regn vekk fra drivhuset eller til en vannoppsamler som kan brukes til vanning. Dette gir mening både for miljøet og pengepungen. Takrennene er beregnet for å takle opp til 40 mm nedbør. Nedløpsrør er ikke inkludert, men kan kjøpes som tilbehør.

Fundament - Ikke inkludert: 
Fundamentet er sokkelrammen i bunn, og har en høyde på 12cm. Fundamentet festes ved hjelp av spyd i hvert hjørne, eller skrus fast på platting eller støpt underlag. Fundament anbefales på det sterkeste da det øker kvalitet og levetid, og forenkler monteringen av selve drivhuset
se anbefalt tilbehør
- Se mål på fundament i monteringsanvisningen. 

Innredning: 
Qube+ gir deg muligheten til å innrede drivhuset med integrerte hyller, bord og vindusåpnere. Til Halls Qube+ har Juliana utviklet en rekke integrerbare tilbehørsprodukter, som gjør huset funksjonelt og tilfører en ekstra dimensjon, uten at du behøver å gå på kompromiss med det estetiske uttrykket. 

Svevende vakkert drivhus! 

 

 

Mer informasjon

Areal 13,0m2
Lengde 5,08m
Bredde 2,61m
Sidehøyde 1,35m
Totalhøyde 2,46m
Antall vinduer 4
Utførelse / Lakkering Sort