Hengekøye | Alabama Red Pepper

Beskrivelse / Hengekøye Kingsize | Red Pepper

Hengekøye | Alabama Red Pepper

Denne hengekøyen er laget i India av værbestandig og hurtigtørkende HamacTex®. Det høye antall vevde tråder sikrer en optimal vektfordeling og god komfort, samt holdbarhet. De forsterkede kantene på hengekøyen gjør materialet svært sliteserkt. Sprederplanken er laget tre (furu) fra bærekraftig sjogbruk (FSC®). 

 

Hengekøyen er tilpasset en eller flere personer, hvor vi anbefaler å ligge på langs for høyest mulig komfort.

HamacTex® er en polypropylen fiber som er spesielt utviklet for bruk i hengekøyer. Materiale ser ut og føles veldig likt som bomull, men er værbestandig og hurtigtørkende. Sørg for at din hengekøye svinger fritt og ikke subber i bakken med tanke på slitasje. Ta hengekøyen inn om natten for å forhindre fuktighet i stoffet. 

 

Når du monterer en hengekøye med spreder, er det viktig at den henges tilstrekkelig stramt. Desto strammere hengekøyen henger, jo større komfort blir det. En hengekøye med spreder krever noe større spenn enn for en hengekøye uten spreder. 

 

Tips:

 

Suspensjon høyden (y) bør være omtrent en fjerdedel av avstanden mellom opphengningspunktene (x). For eksempel, en hengekøye som har en sprederlengde på fire meter, kreves det en suspensjon høyde på omtrent en meter. Dersom hengekøyen er mindre, er det mindre nødvendig med suspensjon avstand og høyde.

Vi anbefaler rengjøring og grundig lufting av hengekøyen før vintersesongen.

 

* Puten er inkludert

Mer informasjon

Lengde 210cm
Totallengde 400cm inkl trådsprederne
Bredde 140cm
Kapasitet 160kg
Maskinvask Vaskes for hånd