Hengekøye Singel | Fruta Kiwi

Hengekøye Singel | Fruta Kiwi

Beskrivelse / Hengekøye Singel | Fruta Kiwi

Hengekøye Singel | Fruta Kiwi

Denne hengekøyen er laget i Colombia av værbestandig, hurtigtørkende HamacTex®. Forsterkede kanter gjøre materialet svært slitesterkt. Sprederplanken er laget av premium kvalitet bambus fra bærekraftige skogbruk (FSC®). Høy kvalitet bambus er spesielt robust og attraktivt. Takket være sin produksjon i høy kvalitet plate-teknologi, er den svært værbestandig og den har en behagelig glatt overflate.

Hengekøye med spreder åpner komfertabelt overflaten, slik at du enkelt kan nyte tilværelsen. Hengekøyen er tilpasset en person, hvor vi anbefaler å ligge diagonalt for høyest mulig komfort. HamacTex® er et polypropylen fiber som er spesielt utviklet for bruk i hengekøyer. Dette materiale ligner og føles veldig likt som bomull, men er værbestandig og hurtigtørkende. 

De vevde trådene er dobblet og er derfor svært slitesterke. Antallet tråder bidrar til komfort og holdbarhet. Jo flere tråder det er, jo jevnere blir vekten fordelt - som gir en følelse av fullstendig vektløshet! Sørg for at din hengekøye svinger fritt og ikke subber i bakken med tanke på slitasje. Ta hengekøyen inn om natten for å forhindre fuktighet i stoffet. 

Når du monterer en hengekøye med spreder, er det viktig at den henges tilstrekkelig stramt. Desto strammere hengekøyen henger, jo større komfort blir det. En hengekøye med spreder krever noe større spenn enn for en hengekøye uten spreder.

Tips

Suspensjon høyden (y) bør være omtrent en fjerdedel av avstanden mellom opphengningspunktene (x). For eksempel, en hengekøye som har en sprederlengde på fire meter, kreves det en suspensjon høyde på omtrent en meter. Dersom hengekøyen er mindre, er det mindre nødvendig med suspensjon avstand og høyde.

Mer informasjon

Lengde 190cm
Totallengde 300cm inkl trådsprederne
Bredde 110cm
Kapasitet 120kg
Maskinvask Vaskes for hånd