Hengekøye til barn | Rainbow

Beskrivelse / Hengekøye til barn | Rainbow

Hengekøye til barn | Rainbow

Denne hengekøyen har en smart lukke-veve suspensjon, i stedet for de vanlige hengekøye trådene som skaper en ekstra sikkerhet. Denne hengekøyen er produsert i Colombia av ren, høy kvalitetsbomull. De forsterkede kantene på hengekøyen gjør materialet svært sliteserkt, slik at barnet kan nyte hengekøye tilværelsen i lang tid.

Den milde svingbevegelsen stimulerer følelsen av balanse. Dette påvirker positivt evnen til å konsentrere seg og fremmer læringssuksess i lesing, skriving og regning. 

Bomullsmaterialet er mykt, holdbart og enkelt å rengjøre. Sørg for at hengekøyen svinger fritt og ikke subber i bakken med tanke på slitasje. Ta hengekøyen inn om natten for å forhindre fuktighet i stoffet. 

Tips:

Avstanden som er nødvendig mellom to opphengspunkter kan bestemmes ved en enkel tommelfingerregel: Suspensjonen høyden (y) bør være omtrent halvparten av suspensjonen avstand (x). Hvis avstanden mellom opphengspunktene er større, må hengekøye monteres noe høyere.

Vi anbefaler rengjøring og grundig lufting av hengekøyen før vintersesongen, men husk at du ikke må ta hengekøyen i tørketrummelen.

* Hengekøyen er egnet for barn over 3 år. 

 

Mer informasjon

Totallengde 210cm
Bredde 110cm
Kapasitet 80kg
Maskinvask 30°C - finvask