Lysthus Drivhus

  • FAST FRAKT OVER 5.000,-
  • FRAKT "POST I BUTIKK"
  • KJØP NÅ MED KLARNA
Vise som Rutenett Liste
Sorter etter sort-descending
kr 128 790
Så lav som kr 93 790
Spesialpris kr 109 470 Vanlig pris kr 128 790
kr 183 990
Så lav som kr 91 990

5 Produkter

per side

Juliana Lysthusdrivhus

På Tilboligen.no er vi stolte av å tilby en rekke drivhus design som passer til ulike behov og stiler. Blant våre mest eksklusive og elegante alternativer finner du Juliana Grand Oase og Juliana Orangeri, som er to fantastiske lysthusdrivhus som gir deg muligheten til å skape et unikt og drømmeaktig miljø i hagen din. Disse drivhusene skiller seg ut for sin imponerende design og funksjonalitet.

 

Forskjellen mellom Juliana Grand Oase og Juliana Orangeri:

 

Design og utseende:

 

- Juliana Oase: Oase-serien er kjent for sitt moderne og elegante design. Disse drivhusene har vanligvis en mer rektangulær form med rette linjer og et minimalistisk utseende.

- Juliana Orangeri: Orangeri-serien har en mer klassisk og romantisk design. De er ofte karakterisert av buede tak og dekorative detaljer. Orangerier er inspirert av de tradisjonelle orangeriene som ble brukt til å dyrke sitrusfrukter og eksotiske planter på 1700-tallet.

 

Formål og bruk:

- I tillegg til å dyrke planter, er både Juliana Grand Oase og Juliana Orangeri store nok til å fungere som et utvidet oppholdsrom i hagen din. De er velegnet for sosialt samvær, middager, kaffemøter, eller til og med små feiringer. Du kan bruke dem som et hagekontor, en vinterhage, en leseplass, et studio for kunst og håndverk, eller til og med som et lysthus for musikk og underholdning. Deres allsidige natur gjør dem til et verdifullt tillegg til din eiendom.

 

Størrelse og tilpasningsmuligheter:

- Begge seriene kommer i forskjellige størrelser, slik at du kan velge det som passer best for din hage og dine behov. De tilbyr også en rekke tilbehør og ekstrautstyr, som hyller, plantebord og automatisk ventilasjon, for å tilpasse drivhuset til dine spesifikke ønsker.

 

Valget mellom de to avhenger av dine personlige preferanser og hvordan du ønsker å bruke drivhuset i din hage.Har du spørsmål, ikke nøl med å kontakte oss. Vi i Tilboligen.no er her for å hjelpe deg.