Veggdrivhus

  • FAST FRAKT OVER 5.000,-
  • FRAKT "POST I BUTIKK"
  • KJØP NÅ MED KLARNA
Vise som Rutenett Liste
Sorter etter sort-descending
kr 20 990

1 Produkt

per side

Juliana Veggdrivhus

For mange er et drivhus montert på vegg det mest optimale. Mange ganger sparer det plass og i mange hager er det en opplagt mulighet for å montere et veggdrivhus.


Veggdrivhus finnes både som mindre drivhus som er bra for mindre planter og større veggdrivhus som har samme størrelse som mange frittstående drivhus og gir derfor rikelig med muligheter til både å oppholde seg i vegg drivhuset og dyrke mange forskjellige typer planter året rundt.


Det er flere fordeler med et veggdrivhus for deg som gjerne vil utvide kveldene til å bli enda lengre og koseligere. Det er også en fordel for deg som fortsatt ønsker å pynte hagen med vakre planter og varianter over vinteren. Et veggdrivhus har som regel den fordelen at det holder på varmen enda lenger enn et vanlig drivhus, siden veggen huset står mot avgir varme, den har absorbert sola og drivhuset på dagtid, langt utover natten også.

 


Hva er et skrå- og/eller veggdrivhus?


Som navnet antyder, er et skrå- og veggdrivhus et drivhus som lener seg mot en vegg. Derfor består slike drivhus av bare tre sidedeler, fordi den fjerde siden er erstattet av veggen som du lener det skrånende drivhuset mot. Begge deler omtales som det vi kaller og kjenner som et veggdrivhus.


Et veggdrivhus er ideelt som vinterhjem for plantene dine, fordi husveggen varmes opp av solens stråler om dagen, det er også et ideelt klima i drivhuset ditt om natten ettersom veggen fortsetter å stå og avgir varme til drivhuset når temperaturen ute synker. Et drivhus er også svært plassbesparende, da du kan lene det rett mot en husvegg eller eventuelt mot garasjen din.


Kjøper du et veggdrivhus, bør du finne et passende sted for det på forhånd. Her er det veldig viktig at du plasserer vegg modellen din på en vegg hvor det ikke er vinduer. I tillegg må veggen være fri for uteplanter før du setter opp drivhuset.


Observer nøyaktig hvor mye sollys drivhuset ditt vil få på de forskjellige veggene for å sikre at det er rikelig med sollys. I dette tilfellet vil sørsiden av bygningen din være ideell, siden det vanligvis er her flest soltimer er tilgjengelig. Så det er ikke akkurat ideelt hvor du plasserer vegg drivhuset ditt.

 


Fordeler med et veggdrivhus


En stor fordel er at et veggdrivhus er betydelig mer energieffektivt enn et frittstående drivhus. Dette er fordi veggen som det skrå drivhuset er installert på kan fungere som et varmereservoar og stråler den absorberte varmen inn i drivhuset om natten.


Du kan dyrke nesten hvilken som helst plante i et veggdrivhus hvis du følger de ulike reglene. Du må alltid passe på at du setter de korte plantene foran og de litt høyere plantene bak. Dette vil sikre at alle planter får nok sol.


Når du skal kjøpe veggdrivhus er det alltid viktig at du vet hva du vil bruke et slikt drivhus til. For etter det må du velge størrelse og modell. Hvis du vil spare plass, er et skrånende drivhus ideelt for dine behov.


For hvert drivhus anbefaler vi vårt stålfundament for å montere drivhuset sikkert på bakken. Vårt fundament har ankre betong ned i bakken. Det viktigste ved montering av fundamentet er at det er plant, ellers vil det ikke være mulig å montere glasset på enden.

 

Ikke tenk deg om to ganger og kjøp et skråvegg drivhus til hjemmet ditt snart. Du vil definitivt nyte det! Tilboligen.no står klar til å besvare alle dine spørsmål og bekymringer og veilede deg gjennom hele kjøpsprosessen. Vi vil sørge for at du er fornøyd med valget ditt og av resultatene du oppnår med ditt nye drivhus.